App

De App

Onze app is een verbindende tool waar hulpvraag en -aanbod samenkomen. Op deze manier kunnen ouderen zelfstandiger thuis blijven wonen en hun netwerk uitbreiden. Daarnaast kunnen familie, mantelzorgers en zorgpersoneel middels de app ontzorgd worden.

De app is voor:

Hulpvragers – dit zijn ouderen, mantelzorgers, familie en zorgpersoneel.

Hulpbieders –  dit zijn onze gecertificeerde vrijwilligers, stagiaires en organisaties die activiteiten aanbieden.

De drie functies 


Het plaatsen of aannemen van een hulpvraag/ klusje

Een hulpvrager kan op een laagdrempelige manier een vrijwilliger inschakelen voor het uitvoeren van een klusje. Een hulpbieder kan het klusje vervolgens via de app accepteren en contact opnemen met de hulpvrager. De beloning voor het vervullen van de hulpvraag wordt door de hulpvrager in de app vermeld.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten

U kunt zien welke activiteiten er worden georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan live muziek, een fietstocht, een biljart middag of een bingo avond.

Aanmelden als buddy of een buddy aanvragen

Een buddy is iemand die op vrijwillige basis contact onderhoudt met een oudere door te bellen en activiteiten ondernemen zoals: een uitstapje, samen koken, boodschappen doen, een spelletje spelen of een wandeling maken. Een buddy draagt bij aan meer sociale contacten en gezelligheid!

De App gebruiken in vier stappen

Stap 1: download de App via Google Play of via de App store;

Stap 2: maak middels een e-mailadres een account aan en vul uw persoonsgegevens in;

Stap 3: u kunt nu via de app een klusje aanbieden of oppakken, bekijken welke activiteiten er zijn of u aanmelden voor het buddy project.

Stap 4: meer informatie over het gebruik van de app, algemene voorwaarden of  contactgegevens van de projectleiders kunt u vinden via het menu links bovenin de app. Hierin leest u in alle rust nog eens alle informatie door.

Buddy matches gerealiseerd via de app

Activiteiten georganiseerd

Klusjes geplaatst en voltooid

Voor wie is de app?

Jong, oud, mantelzorger, vrijwilliger of student: iedereen kan zich aanmelden en de mogelijkheden tot sociaal contact via de app ontdekken.

Hoe kan ik de app downloaden?

De app is beschikbaar voor Android toestellen via Google Play en voor IOS toestellen via de App Store

Hoe verkrijg ik toegang?

Voor u  toegang verkrijgt tot de app, vragen we u eerst uw gegevens in te vullen via het welkomstformulier. Dit om de veiligheid van het gebruik te kunnen controleren. Zodra de aanmelding is goedgekeurd, wordt er bevestigingsmail gestuurd. Hierna heeft u toegang tot alle functies van de app.

Wat krijg ik ervoor terug?

De grootste beloning vinden wij de voldoening die een ander helpen geeft. Echter kan de hulpvrager is de app aangeven of er een beloning tegenover staat. Dit kan verschillen van een zakcentje tot een kopje koffie met taart. Het is niet verplicht om een beloning tegenover een klusje te zetten.

De App is opgezet en functioneert in samenwerking met

Bekijk ook onze andere projecten

Samen Goud

Heel Friesland Belt

LAB

Atelier

Download de app voor Android of Apple.

Algemene voorwaarden

Privacyreglement

KVK  74530054

ANBI Status

© Copyright Sociaal Goud 2020