Het Atelier

Het Atelier

Bij Sociaal Goud kunnen studenten met MBO-, HBO-, & WO-niveau een stage lopen of onderzoek doen. Onze stagiaires en onderzoekers hebben diverse studieachtergronden.

De verschillende disciplines komen samen in ons stage atelier. In het atelier worden vragen vanuit de praktijk door studenten en professionals omgezet naar een uitvoerbaar plan waarmee ze samen verder aan de slag kunnen. Zo versterken de verschillende leerniveaus en disciplines elkaar en ontstaan er integrale projecten.

Is Sociaal Goud een erkend leerbedrijf?

Wij zijn een erkend leerbedrijf volgens het SBB en ELBHO, en voldoen aan de voorwaarden die gesteld zijn. Bekijk de voorwaarden van de ELBHO hier en de voorwaarden van het SBB hier.

Kunnen alleen maatschappelijk gerelateerde studies stage lopen?

Wij nemen niet alleen maatschappelijke gerelateerde studenten aan en staan open voor andere studies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@sociaalgoud.nl om de opties te bespreken.

Hoe meld ik me aan voor een stage of onderzoek?

Je kunt je aanmelden voor een stage of onderzoek door een email te sturen met jouw naam, studie en stagedoelen of onderzoeksvoorstel naar info@sociaalgoud.nl.

Kan ik zelf een onderzoeksvraag aandragen?

Wij staan er open voor innovatieve onderzoeksvragen, en stellen het op prijs als je zelf een onderwerp aandraagt die bij onze stichting aansluit. Echter hebben we ook onderwerpen of initiatieven die gebaat zijn bij verder onderzoek. We gaan graag met jou in overleg als je geïnteresseerd bent om bij ons onderzoek te doen.

Hoe lang kan ik stage lopen?

De duur van je stage is afhankelijk van je school en het project waar je je stage vervult. Gemiddeld lopen stagiaires een half- of heel schooljaar stage bij ons.

Het Atelier functioneert in samenwerking met

Bekijk ook onze andere projecten

Samen Goud

Heel Friesland Belt

Neem contact op als je geïntereseerd bent om bij ons stage te lopen of onderzoek te doen.

Algemene voorwaarden

Privacyreglement

KVK  74530054

ANBI Status

© Copyright Sociaal Goud 2020