LAB

Brainstormen, innovatieve oplossingen & plan

In ons Lab worden brainstormsessies georganiseerd, waar ouderen, jongeren, ondernemers, zorg- en kennisinstellingen en andere belangstellenden samenkomen. Iedere sessie heeft een eigen onderwerp met het overkoepelend doel: zorg problemen aanpakken door innovatieve oplossingen. Tijdens deze sessies wordt er gekeken welke behoeften er zijn binnen de Friese Provincie en werken we samen tot een concreet uitvoerbaar plan. De lab sessies vinden ieder kwartaal plaats en iedereen kan een onderwerp aandragen.

Een kleine impressie van een LAB sessie

Wie kan er deelnemen?

Iedereen die met ons mee wil denken, kan deelnemen: studenten, professionals, ouderen, vrijwilligers, ondernemers, organisaties en alle andere belangstellenden zijn welkom. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per sessie, Sociaal Goud zorgt er voor dat er een diverse groep aanwezig is. Meld u dus op tijd aan!

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via het aanmeldformulier onder op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het Lab. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Hoe draag ik een onderwerp aan?

Via het formulier onder op deze pagina kunt u een onderwerp aandragen voor het Lab. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden verder met u te bespreken.

Wat is de projectduur?

De projectduur is geheel afhankelijk van het probleem wat in de sessies behandeld wordt, en hoe snel hier een oplossing in de vorm van een concreet uitvoerbaar plan voor geschreven is. Het kan dus zijn dat een onderwerp een tot meerdere sessies centraal staat.

Het LAB is opgezet en functioneert in samenwerking met

Bekijk ook onze andere projecten

Samen Goud

Heel Friesland Belt

App

Atelier

Meld u aan voor de volgende sessie.

Draag een onderwerp aan.

Algemene voorwaarden

Privacyreglement

KVK  74530054

ANBI Status

© Copyright Sociaal Goud 2020