Lees nu de tweede editie van ons magazine!

Ons tweede magazine is uit! Een magazine vol mooie verhalen, ervaringen en interessante ontwikkelingen van alles wat Sociaal Goud beweegt. De tweede editie van ons Sociaal Goud magazine is al veelvuldig verspreid tijdens het What’s Up Symposium in Leeuwarden! En nu ook digitaal te lezen. Leest u mee?

Het bijzondere aan deze editie is dat studenten van het Sociaal Goud Atelier hier een grote bijdrage aan hebben geleverd. In dit magazine stellen zij zichzelf voor en nemen zij u mee in de ervaringen die zij hebben opgedaan binnen hun stage bij Sociaal Goud. Zo kunt u onder andere lezen over de verschillende activiteiten die zij hebben georganiseerd en de mooie gesprekken die zij hebben gevoerd met de deelnemers van het project Samen Goud.

Daarnaast zijn er nog een heleboel andere ontwikkelingen die we graag met u delen. Zo gaat het Sociaal Goud Lab binnenkort van start, tonen er steeds meer partijen en organisaties interesse in de initiatieven en werkwijze van Sociaal Goud en zijn wij betrokken bij het opnemen van een nieuw televisie format!  Wij brengen u dan ook graag op de hoogte van deze nieuwe projecten, samenwerkingsverbanden en de daarbij horende onderzoeksresultaten.

Wij zijn dan ook ontzettend trots op deze tweede editie; die zonder de studenten, alle bijzondere deelnemers, samenwerkende partijen, ondernemers nooit tot stand was gekomen.

Zo blijkt telkens weer; samen kunnen we een verschil maken. De mooie ontwikkelingen die we de afgelopen tijd hebben doorgemaakt en de uitdagende doelen en ambities voor de toekomst zijn daar namelijk het levende bewijs van.

Bent u al nieuwsgierig geworden?

Klik op het magazine en de knoppen hieronder om het magazine door te bladeren. Veel leesplezier!

Ps. wilt u iets delen of heb je tips of feedback? Laat vooral een reactie achter! Vinden wij leuk!

Sociaal Goud Magazine 2e editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.